En onsdag utan skola

Hej,hej! Jahopp...en dag till utan skola. Jag får istället ligga och lata mig framför tv:en eller som jag gör nu, sitter i mammas koffta och skriver ett blogginlägg. Men det är lite tråkigt att missa allt i skolan. Nästa vecka är det ju sportlov, och om jag inte kan gå i skolan nån dag den här veckan kan jag ju inte säga hejdå till alla! Så tragist...........i värsta fall får jag väl ringa.

Men nu måste jag sluta, hejdå!


En lördag som gör ont och en torsdag med kändisar

Hej...Imorse vaknade jag och hade jätte ont i halsen. Så jag är lite dålig idag. Men,men jag tänkte berätta om i torsdags. Jag var på Let´s dance i Kista. Det var jätte kul. Jag såg Cissi (som dansar med Mattias) men som hade lämnat sin partner hemma, jag såg också Tony och Björn (som dansar med Gudrun) och jag frågade de  saker. En sak till Björn och en sak till Cissi. Jag sprang runt och fotade allt och alla.

Hoppas att jag kan gå nästa gång för då är Mattias där!!! ÅHHHHHHH!!!
Men det är inte säkert att jag kan....


Ett tidigt inlägg om en jobbig sovmorgon

Godmorgon allihopa! Jag är på mammas jobb och bloggar nu. Min so-lärare är sjuk idag så vi fick sovmorgon till fem över halv tio. Men det jobbiga var att jag skulle på utvecklingssamtal klockan halv åtta! Så jag fick inte någon sovmorgon! Visst är det synd om mig...Inte fick jag någon frukost framför tv:en heller.
Jag satt typ hela samtalet och gäspade för att jag var så trött. Det var lite pinsamt.



Aja, nu ska jag göra en grej på datorn så hejdå!



Fattiga riddare...

Hejsan bloggen! Idag är det onsdag och det betyder...HEMKUNSKAP!!! Det är jätte kul. Fast idag bytte vi grupper så jag jobbade inte med Kalle utan med Ellen.
Det vi skulle göra var fattiga riddare. Det är när man har ett bröd som man doppar i en pankakssmet och sen steker i margarin eller smör. Efter det så häller man på kanel och socker (om man vill). Vi fick pankakssmet över som vi gjorde varnliga pankakor av. Allt var jättegott. Fast mättande.

Men nu ska jag sluta. Hejdå!


Judo...

Hej, hej! Förlåt för att jag inte har skrivit nåt inlägg på snart en vecka. Jag har gjort lite andra saker.
Aja, Idag så har jag varit på judo (det gör jag varje tisdag och torsdag). Men till skillnad från andra träningar så fick vi idag testa självförsvar. Det var ganska kul, men jag skulle nog inte kunna göra det på en vuxen.
 Jag hade ont i tårna hela judopasset eftersom jag har gympa tre gånger på tisdagar. Först i skolan, sen på klubben (fritis) och sist, judon. Jag hade typ fått brännmärken på tårna. 


Nu ska jag gå och äta min semla, hejdå!


RSS 2.0